Slideshow image Slideshow image Slideshow image Slideshow image Slideshow image
Previous Next
ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΠΛΑΚΙΔΙΩΝ
 
 
 
 
ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ
ΠΛΑΚΙΔΙΩΝ


Τα πλακάκια αποτελούν εδώ και πολλά χρόνια την κύρια επιλογή για κάθε χώρο και αυτό γιατί μπορούν να συνδυάσουν τη χρηστικότητα με την υψηλή αισθητική, έχουν επίσης μεγάλη διάρκεια ζωής και αντοχή. Η ποικιλία χρωμάτων και σχεδίων που υπάρχει στην αγορά είναι τόσο μεγάλη, που είναι βέβαιο ότι μπορείς να βρει κάποιος το κατάλληλο πλακάκι που θα καλύψει απόλυτα τις ανάγκες του.

Η τοποθέτηση πλακιδίων αποτελεί ένα μεγάλο ζήτημα για τα περισσότερα σπίτια, ειδικά σε περιόδους ανακαίνισης. Πρέπει να γίνεται από εξειδικευμένα και έμπειρα άτομα ώστε να μην δημιουργηθούν προβλήματα στο μέλλον.

Η επιχείρησή μας “Παπαδημητρίου Παναγιώτης” η οποία εδρεύει στην Άνω Γλυφάδα, διαθέτοντας υψηλή τεχνογνωσία και πολυετή εμπειρία, μπορεί να αναλάβει την άψογη τοποθέτηση πλακιδίων σε οικίες, εξοχικά και επαγγελματικούς χώρους στην Γλυφάδα και σε όλη την Αττική.

 
 
 
 
 
 
 
ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ 
ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΠΛΑΚΙΔΙΩΝ ΣΕ

 Δάπεδα
Τοίχους
Κουζίνες
Μπάνια
Μπαλκόνια
Πισίνες κ.α.
 
Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας μπορεί να αναλάβει την τοποθέτηση όλων των ειδών πλακιδίων και να εφαρμόσει οποιαδήποτε τεχνική επιθυμείτε ώστε να έχετε το αποτέλεσμα που επιθυμείτε. Επίσης, πραγματοποιεί κάθε μερεμέτι που σχετίζεται με την τοποθέτηση των πλακιδίων στον χώρο σας και σας εγγυάται ένα άψογο αποτέλεσμα, ανάλογο των αναγκών και των απαιτήσεών σας.
 
 
 
 
 
Χρησιμοποιούμε και προτείνουμε πάντα τα καλύτερα υλικά για την τοποθέτηση των πλακιδίων και δίνουμε έμφαση στην λεπτομέρεια για το καλύτερο ποιοτικό αποτέλεσμα.

Μπορούμε να σας εγγυηθούμε ένα άριστο αισθητικό και λειτουργικό αποτέλεσμα στην τοποθέτηση πλακιδίων, σε συνδυασμό, με σύντομο χρόνο εκτέλεσης εφαρμόζοντας πιστά τα χρονοδιαγράμματα των εργασιών που πρέπει να εκτελεστούν. Εξυπηρετούμε άμεσα την Γλυφάδα, την Αττική και όλη την Ελλάδα κατόπιν συνεννόησης.


Επικοινωνήστε μαζί μας

και θα έρθουμε άμεσα στο χώρο σας, χωρίς καμία δέσμευση, για να δούμε τις ανάγκες σας και να σας προτείνουμε την ιδανική λύση για την οικία, το εξοχικό αλλά και την επιχείρησή σας.