Slideshow image Slideshow image Slideshow image Slideshow image Slideshow image
Previous Next
 
 
 
ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
Τοποθετήσεις Μαρμάρων & Πλακιδίων, Μονώσεις Άνω Γλυφάδα

Η επιχείρησή μας “Παπαδημητρίου Παναγιώτης” η οποία εδρεύει στην Αττική και πιό συγκεκριμένα στην Άνω Γλυφάδα, δραστηριοποιείται εδώ και αρκετά χρόνια με τοποθετήσεις μαρμάρων και πλακιδίων καθώς και με μονώσεις παντός είδους, προσφέροντας πάντα υπηρεσίες υψηλής ποιότητας σε ανταγωνιστικές τιμές.

Διαθέτοντας μία έμπειρη ομάδα που αποτελείται από εξειδικευμένους τεχνίτες καθώς και σύγχρονες εγκαταστάσεις οι οποίες είναι εφοδιασμένες με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας, μπορούμε να αναλάβουμε και να φέρουμε σε πέρας οποιαδήποτε εργασία σχετίζεται με τα μάρμαρα, τα πλακάκια και την μόνωση της οικίας ή του επαγγελματικού σας χώρου.

 
 
 
 
 
 
Πιο αναλυτικά, αναλαμβάνουμε κατασκευές και τοποθετήσεις μαρμάρων, γρανίτη, τεχνομάρμαρο και τεχνογρανίτη σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους, τοποθετήσεις πλακιδίων σε πατώματα και τοίχους, καθώς και μονώσεις παντός είδους.

Σε όλες τις εργασίες που αναλαμβάνουμε χρησιμοποιούμε πάντα τα καλύτερα υλικά και δίνουμε μεγάλη έμφαση στη λεπτομέρεια για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.


Όλα αυτά τα χρόνια που δραστηροποιούμαστε με τοποθετήσεις μαρμάρων και πλακιδίων, έχουμε φέρει σε πέρας ένα μεγάλο αριθμό μικρών και μεγάλων έργων στην Γλυφάδα και σε όλη την Αττική. 

Έτσι, έχουμε αποκτήσει την πείρα και την τεχνογνωσία που χρειάζεται και είμαστε σε θέση να ακούσουμε κάθε επιθυμία σας, να ανταποκριθούμε άμεσα με ποικίλες και ολοκληρωμένες προτάσεις που θα κάνουν τον χώρο σας κομψό και λειτουργικό.
 
 
 
 
 

Οι πρωτοποριακές τεχνικές, η φαντασία μας, οι οικονομικές τιμές χωρίς μείωση της ποιότητας καθώς και η παράδοση τους στον συμφωνημένο χρόνο, μας έχουν συγκαταλέξει ως μία από τις πιο αξιόπιστες επιχειρήσεις στη Γλυφάδα και σε όλη την Αττική. Εξυπηρετούμε άμεσα την Γλυφάδα, την Αττική και όλη την Ελλάδα κατόπιν συνεννόησης. 


Επικοινωνήστε μαζί μας

και θα έρθουμε άμεσα στο χώρο σας, χωρίς καμία δέσμευση, για να δούμε τις ανάγκες σας και να σας προτείνουμε την ιδανική λύση για την οικία, το εξοχικό αλλά και την επιχείρησή σας.